CW Wandelmeent

Postadres

Centraal Wonen Hilversum
Wandelmeent 61
1218 CR Hilversum

Contactpersoon: Marit Fakkeldij
info@wandelmeent.nl

Vereniging Gemeenschappelijk Wonen
Postbus 19163
3501 DD Utrecht

www.gemeenschappelijkwonen.nl
info@gemeenschappelijkwonen.nl

Aanmelden als kandidaat

Wil je nog meer weten over Centraal Wonen of de Wandelmeent bezoeken? Stuur dan een mail aan info@wandelmeent.nl

Wanneer je je aan wilt melden voor onze kandidatenlijst kun je per mail een inschrijfformulier opvragen via  info@wandelmeent.nl. Vermeld je naam en gegevens in de mail, dan sturen wij je het inschrijfformulier in de reply.

Om enige zekerheid te hebben over de interesse van kandidaat-bewoners vragen wij een inschrijfbedrag van 15 Euro. Daarmee ben je voor 2 jaar kandidaat. Uiteraard kun je je daarna opnieuw inschrijven op dezelfde manier.

Inschrijfgeld graag overmaken op: gironummer NL15INGB0003557807 t.n.v. coop ver. bew. complex CW Hilversum.   NB: Inschrijfgeld zonder bijbehorend formulier wordt na één maand geretourneerd.

De duur van de inschrijving als kandidaat heeft geen enkele invloed op de kans op een woning in de Wandelmeent. Je inschrijving als kandidaat-bewoner gaat in na ontvangst van het formulier én het inschrijfbedrag. Je ontvangt daarvan een bevestiging per mail.

In onze gemeenschappelijke ontmoetingsruimte (café) ’t Luye Gat drinken we in principe op maandag, vrijdag en zaterdag van 10.45 uur – +/- 12.00 uur koffie en thee, en op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond is de bar vanaf 22.30 uur geopend voor een drankje.

Als je eens een kijkje wilt nemen in de straat kan dat goed op die momenten. Wel is het verstandig vooraf een afspraak te maken door een mailtje te sturen naar info@wandelmeent.nl, zodat we weten dat er geïnteresseerden komen.